Magunkról

Sajtóhírek

Elérhetőségeink

Régi mániám – 2012. január 20

A nagyváradi M. M. Pódium Aradon is közkedvelt társulata ismét városunkba látogat. Ezúttal a Régi mániám című összeállításukkal örökzöld, XX. század eleji slágereket és operettrészleteket kínálnak a szórakozni vágyó közönségnek.


Íme, hogyan vall az előadás rendezője szándékairól: „Régi mániám szórakoztatni a közönséget, és színházra nevelni az ifjú nemzedéket. Régi mániám, hogy akár szórvány településeken is szolgáljam az ezerfejű cézárt. Régi mániám föleleveníteni a százéves nagyváradi kabaré hagyományát, ezért abba a történelmi korba utazunk vissza, amikor az emberek szerették egymást, meghallgatták egymást, voltak szoros szomszédi, baráti kapcsolatok, és az egymás iránti tiszteletet nagy T betűvel írták. Azt kívánom, hogy a hasonlóképpen gondolkodók jöjjenek el, és nézzék meg a műsorunkat.”

Az előadás 2012. január 20-án, pénteken 18 órakor kezdődik a Jelen Ház nagytermében.

Közreműködnek Farkas Beatrix, Korda Árpád, Pop Renáta, Szallós Ildikó, Szallós Nándor és Szallós Tünde, sztárvendég Kele Krisztina, a Kolozsvári Magyar Opera magánénekese. Rendezte és konferál Meleg Attila.

Jegyeket hétfőtől lehet vásárolni 12 lejes egységáron a Jelen könyvesboltban.