Magunkról

Sajtóhírek

Elérhetőségeink

Lári, fári, avagy a magyar operett királyai – 2013. ferbuár 17

Megszokhattuk már, hogy Az Aradi Magyar Színház minden alkalommal színvonalas, értékes előadásokkal ajándékozza meg a színházkedvelő közönséget. 

Ez történt az elmúlt vasárnap is, amikor a Jelen ház nagytermében az Aradon már jól ismert és kedvelt Nagyváradi MM Pódium Színház művészei léptek közönség elé a Lári, fári, avagy a magyar operett királyaicímű műsorukkal. Mindkét előadásra már napokkal korábban elkelt minden jegy, annak bizonyságául, hogy az operett semmit sem vesztett vonzerejéből, az operett élt, él és élni fog.

 

A nagytermet zsúfolásig megtöltő nézőket percek alatt magával ragadta a színpadról áradó fergeteges hangulat. Molnár Júlia és Kele Krisztina énekszámait, Meleg Attila remekbe szabott összekötő szövegét ütemes tapssal kísérték, s az sem volt ritka, hogy egy-egy népszerűbb, ismertebb dalt – Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Hajmási Péter, Hajmási Pál – együtt énekelték a kitűnő előadókkal.

Meggyőződésem, hogy a két nagysikerű, forró hangulatú előadás sokáig megmarad a nézők emlékezetében, mi több fokozta az érdeklődést az Aradi Magyar Színház legközelebbi előadásaira. Mindkét alkalommal az MM Pódium művészeit láthatjuk viszont a Jelen ház nagytermében. A világ színpadain évek óta nagy sikerrel játsszák Bernard Slade Jövőre veled, ugyanitt című kétszemélyes darabját. Ezt láthatjuk az Aradi Magyar Színházban két remek színművész, Molnár Júlia és Meleg Vilmos előadásában (a rendező Meleg Vilmos). A másik előadás a Lári fárihoz hasonlóan szintén igen hálás „témát” dolgoz fel. A Nagyváradon 100 évvel ezelőtt született Fényes Szabolcs halhatatlan, örökzöld dalaiból állították össze a Mindenkinek van egy álma című zenés, táncos műsort.  

Ezekkel várja az Aradi Magyar Színház a színházkedvelő aradiakat.