Magunkról

Sajtóhírek

Elérhetőségeink

Az Aradi Magyar Színház káprázatos elõadása Zimándújfalun

Zsámbok Mária: Az Aradi Magyar Színház káprázatos elõadása Zimándújfalun /Nyugati Jelen, 2002. október 15./
http://archiv.nyugatijelen.com/2002/2002%20oktober/okt.%2015%20kedd/

 A ,,Te rongyos élet” címû zenés kabaré- és operett-összeállítással vendégszerepelt vasárnap a zimándújfalui kultúrotthonban az Aradi Magyar Színház társulata.

 

Férfi és nõ közötti párkapcsolatról, szerelemrõl, csalódásról szóló nosztalgikus slágerekkel, vidám jelenetekkel mosolyt varázsoltak a nézõk arcára. A társulat tagjai szívvel-lélekkel énekeltek, táncoltak nemcsak a színpadon, hanem a nézõk bevonásával a nézõtéren is.

 

A Csárdáskirálynõ ismert operettrészleteivel sikerült még forróbb hangulatot teremteni, így az elõadás végére a nézõközönség már együtt énekelt a színészekkel, felállva ünnepelte a káprázatos produkciót, valamint az Aradi Magyar Színház feltámadását.

 

A vasárnapi siker bebizonyította: Zimándújfalun is igénylik a magyar nyelvû kultúrát. Azt, hogy a mindennapos kemény munkában megfáradt emberekkel legalább egy órára elfeledtessék a gondokat, hogy a létért való küzdelem-barázdálta arcukat elsimítsa a mosoly, a kacagás. Reméljük, a következõ elõadásra telt ház elõtt kerül sor Zimándújfalun.